045 230 0920

Soita ja kysy lisää!

Mainos- ja autoteippausten asiantuntija palveluksessasi!

Teippaukset Lappeenrannasta

Saat meiltä teippaukset muun muassa näyteikkunoihin, tienvarsikyltteihin ja ajoneuvoihin. Käytämme vain alan parhaita materiaaleja, jotta lopputuloksesta tulee varmasti kestävä ja korkeatasoinen. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, ota yhteyttä ja tiedustele lisää! Tutustu myös aineisto-ohjeistukseen.

Autoteippaukset

Teippaamme esimerkiksi rekka-, kuorma-, ja henkilöautot sekä erilaiset työkoneet. Kuten kaikissa töissä, käytämme autojenkin kanssa vain parhaita materiaaleja, joissa valmistajan myöntämä takuu on 5-8 vuotta. Työ tehdään aina lämpimässä hallissa, jossa voimme käsitellä maksimissaan 4,1 metriä korkeat ja 13 metriä pitkät ajoneuvot. Tätä isommat käsittelemme asiakkaan omissa tiloissa tai esimerkiksi autoliikkeessä.

Tarrat

Saat meiltä tarratekstit, heijastavat tarrat, etikettitarrat, magneettitarrat, laitetarrat ja muut vastaavat tuotteet korkeatasoisina.

Mainoskyltit

Tienvarsikyltit, opasteet, valomainoskalvot ynnä muut kuuluvat myös palveluidemme piiriin.

Tekstiilipainatukset

Pystymme painamaan kuvitukset - esimerkiksi logot tai tekstit - helposti vaikkapa t-paitoihin, työasuihin, kangaskasseihin tai haalareihin.

Erikoisteipit

Valikoimistamme löydät myös heijastavat ääreismerkintäteipit, kiveniskuteipit, maalaussabluunatarrat, somistuskalvot ja muut vastaavat tuotteet.

Pyydä meiltä tarjous

Luharannantie 58, Hytti

Yhteystiedot

Mainosteippaus Niinimäki Ky
Kaakkoiskaari 18
53500
LAPPEENRANTA
info@tarroja.com
www.tarroja.com