Mainos- ja autoteippausten asiantuntija palveluksessasi!

045 230 0920

Soita ja kysy lisää!

Teippaukset Lappeenrannasta

Saat meiltä teippaukset muun muassa näyteikkunoihin, tienvarsikyltteihin ja ajoneuvoihin. Käytämme vain alan parhaita materiaaleja, jotta lopputuloksesta tulee varmasti kestävä ja korkeatasoinen. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, ota yhteyttä ja tiedustele lisää! Tutustu myös aineisto-ohjeistukseen.

Autoteippaukset

Teippaamme esimerkiksi rekka-, kuorma-, ja henkilöautot sekä erilaiset työkoneet. Kuten kaikissa töissä, käytämme autojenkin kanssa vain parhaita materiaaleja, joissa valmistajan myöntämä takuu on 5-8 vuotta. Työ tehdään aina lämpimässä hallissa, jossa voimme käsitellä maksimissaan 4,1 metriä korkeat ja 13 metriä pitkät ajoneuvot. Tätä isommat käsittelemme asiakkaan omissa tiloissa tai esimerkiksi autoliikkeessä.

Tarrat

Saat meiltä tarratekstit, heijastavat tarrat, etikettitarrat, magneettitarrat, laitetarrat ja muut vastaavat tuotteet korkeatasoisina.

Mainoskyltit

Tienvarsikyltit, opasteet, valomainoskalvot ynnä muut kuuluvat myös palveluidemme piiriin.

Tekstiilipainatukset

Pystymme painamaan kuvitukset - esimerkiksi logot tai tekstit - helposti vaikkapa t-paitoihin, työasuihin, kangaskasseihin tai haalareihin.

Erikoisteipit

Valikoimistamme löydät myös heijastavat ääreismerkintäteipit, kiveniskuteipit, maalaussabluunatarrat, somistuskalvot ja muut vastaavat tuotteet.

Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Mainosteippaus Niinimäki Ky
Luharannantie 58
54310 HYTTI

Y-tunnus: 2229566-3
Puh: 045 230 0920

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Mainosteippaus Niinimäki Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Mainosteippaus Niinimäki Ky

Kaakkoiskaari 18

53500 LAPPEENRANTA

045 230 0920

info@tarroja.com

www.tarroja.com